Wilton Roll N Cut podloga
Priročna delovna podloga za merjenje, valjanje in rezanje fondanta, marcipana ali testa. V naprej natisnjeni krogi in črte vam omogočajo določitev pravilne velikosti in ravno rezanje. S to podlogo lahko razvaljate fondant, s katerim lahko prekrijete torto višine 10 cm ter premera 35,5 cm. Kako uporabiti: Pred uporabo uporabite majhno količino sladkorja v prahu na podlogi in valjarju. Kot alternativo lahko uporabite tudi nekaj rastilnske maščobe (npr. Crisco). Položite fondant/marcipan na podlogo in ga razvaljajte, dokler ni debel 0,5 cm. Z nožem ali rezalnikom izrežite oblike in like ali razvaljajte za prekrivanje torte. Namig: če podloga ne obstane, navlažite zadnjo stran podloge in jo prilepite na delovno površino, da preprečite drsenje. Podloga ima površino proti prijetmanju ter angleške in metrine mere. Velikost: 59 x 60 cm.