CM Basic Valrhona 1kg - 36% karamela
Ni na zalogi
Ko zaužijete Valrhona Caramelia čokolado, sprva začutite kremno mlečno noto, nato se pojavi močan karamelni okus, ki se prepleta z rahlo slanimi in biskvitnimi notami.
Temperatura taljenja: 45-48ºC
Temperatura kristalizacije: 27-28ºC
Delovna temperatura: 29-30ºC
Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, karamela: POSNETO MLEKO, SIROTKA (MLEKO), sladkor, maslo (MLEKO), aroma, POLNO MLEKO V PRAHU, kakavova zrna, emulgator: sončnični lecitini. Lahko vsebuje sledi SOJE.
Hranljive vrednosti na 100g:
Energijska vrednost: 2384kJ/572kcal
Maščobe: 38g, od tega nasičene: 23g
Ogljikovi hidrati: 47,6g, od tega sladkorji: 47g
Beljakovine: 8g
Sol: 0,44g