PME Multi izsekovalnik - ribje luske, 3 kosi

Šifra: GMC194
Na zalogi, dostava 3-5 delovnih dni
Kratek opis:
PME izsekovalniki s katerim prihranite čas, saj naenkrat lahko izrežete kar 8 velikih in srednjih ribjih lusk ter 10 manjših.
Cena za kos z DDV:
9,90 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,90 €
Količina:
Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

Komplet izsekovalnikov vsebuje 3 različne velikosti. Ustvarite osupljive geometrijske torte s tem enostavnim multi izsekovalnikom. So kot nalašč za hitro in učinkovito rezanje. Idelano za uporabo s sladkorno maso, pasto za modeliranje rož, marcipan... Visoko kakovosten material pomeni, da bodo z vami dolgo časa, le ne pozabite jih očistiti s toplo milnico in gobico.

Navodila: Razvaljajate svoj užitni medij in pritisnite. Rezalnik izreže naenkrat 8 velikih in srednjih ter 10 manjših ploščic, veliko hitreje in lažje kot ročno rezanje. Zaradi večjega števila ploščic, ki se izrežejo naenkrat, lahko pokrijete celo nekatere največje torte, v krajšem času. Za bolj eleganten dizajn, lahko uporabite pastelne ali svetleče barve. Modeli so izdelani iz plastike, varne za živila, je vzdržljiva in vam bo služila leta. Velikost malih oblik je pribl. 1,9 cm, srednjih pribl. 2,5 cm in velikih pribl. 3,18 cm.

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.