Mešanica za švicarsko masleno kremo, 400g

Šifra: F10145
Na zalogi, dostava 3-5 delovnih dni
Kratek opis:
Primerna kot nadev tort ali za prekrivanje in okrasitev tort in koločkov.
Cena za kos z DDV:
5,99 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,99 €
Količina:
Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

Za pripravo te vrste kreme, morate dodati le še maslo in vodo in že lahko začnete z okraševanjem. Švicarska maslena krema je manj sladka kot običajna maslena krema, vendar jo je mogoče uporabiti na enak način. Za obmazanje in polnjenje tort ter za dekoracijo kolačkov. Priprava: Vse sestavine morajo biti sobne temperature. Za eno porcijo: 100 g mešanice mešajte s 70 ml tople vode iz pipe 8 minut z metlico na najvišji stopnji, dokler ne postane zračna. Mešanici dodajte 220 gramov neslanega (kremnega) masla v 4 delih in stepajte, dokler se maslo popolnoma ne raztopi, preden dodate naslednji del. Stepajte na visoki hitrosti cca. 8 minut do gladke kreme. Ena porcija kreme zadostuje za nadev in prekrivanje 1 torte 20 cm ali za okrasitev cca. 12 kolačkov.

Sestavine: sladkor, jajčni beljak (posušen), gostilo: E466, kislina: 330, aroma. Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku. Lahko vsebuje sledi: glutena, soje, mleka in volčjega boba.

Skladiščenje: hraniti na hladnem in suhem mestu.

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.