Mešanica za švicarsko masleno kremo, 400g
Ni na zalogi
Za pripravo te vrste kreme, morate dodati le še maslo in vodo in že lahko začnete z okraševanjem. Švicarska maslena krema je manj sladka kot običajna maslena krema, vendar jo je mogoče uporabiti na enak način. Za obmazanje in polnjenje tort ter za dekoracijo kolačkov. Priprava: Vse sestavine morajo biti sobne temperature. Za eno porcijo: 100 g mešanice mešajte s 70 ml tople vode iz pipe 8 minut z metlico na najvišji stopnji, dokler ne postane zračna. Mešanici dodajte 220 gramov neslanega (kremnega) masla v 4 delih in stepajte, dokler se maslo popolnoma ne raztopi, preden dodate naslednji del. Stepajte na visoki hitrosti cca. 8 minut do gladke kreme. Ena porcija kreme zadostuje za nadev in prekrivanje 1 torte 20 cm ali za okrasitev cca. 12 kolačkov.
Sestavine: sladkor, jajčni beljak (posušen), gostilo: E466, kislina: 330, aroma. Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku. Lahko vsebuje sledi: glutena, soje, mleka in volčjega boba.
Skladiščenje: hraniti na hladnem in suhem mestu.