Colour mill barva - vijolični odtenki, 20 ml

Šifra:
Na zalogi, dostava 3-5 delovnih dni
Kratek opis:
Z barvami za živila na oljni osnovi Colour Mill, lahko dosežete brezhibne, svetle in čudovito drzne barve za vaše torte in pecivo. Oljne mešanice Colour Mill omogočajo, da se barva razširi v kateri koli del medija z visoko vsebnostjo maščob, vključno s sladkorjem, jajcem in maslom. Materiali na vodni osnovi so bili odstranjeni in nameščeni z olji, ki so primerna za peko. Ta olja se mešajo veliko bolje kot geli na vodni osnovi.
Cena za kos z DDV:
6,80 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 €
Količina:
Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

Za razliko od klasičnih barv v gelu, Colour Mill barve ljubijo maščobe in olja, ki jih najdemo v pekovskih izdelkih. Rezultat so osubljivo svetli, bogati in enakomerni toni, ki ne zbledijo. Posebej primerne so za masleno kremo, švicarsko meringo, čokolado, testo za torte, ganache in sladkorno pasto. Delujejo tudi v cvetličnih pastah, gumpastah, pastah za modeliranje, kraljevski glazuri (royal icing), marcipanu, mešanicah za torte, pecivu, glazuri, izomaltu, mešanicah za čipke in več.

Ne samo, da bodo vaše torte izgledala osupljivo, ampak boste s Colour Mill dobili več barve za svoj denar, saj visoka koncentracija pomeni, da porabite veliko manj kot običajno za še svetlejše in bolj barvite rezultate. Potrebujete le majhno kapljico naenkrat, da dosežete želeni odtenek – priporočamo uporabo konca palčke za koktajl ali špile.

Če uporabite več kapljic, bo barva bolj intenzivna, če uporabite manj, boste dobili mehkejše, nežnejše tone. Med mešanjem testa ali mase, počasi krepite barvo, da dosežete želeni odtenek.

Steklenička je opremljena z dozirnim pokrovom, ki poveča natančnost odmerjanja.  Upoštevajte, da se pigmenti, uporabljeni v vsaki barvi, razlikujejo po teži. Nekatere tehtajo več kot druge, vendar so vse barve enake debeline in napolnjenje do roba. Colour Mill razredčite z alkoholom, da naredite užitno barvo. Upoštevajte, da se lahko barve sušijo dlje zaradi olja, ki ga vsebujejo.

Pred uporabo dobro pretresite. Bodite potrpežljivi, barve se sčasoma razvijejo. Hraniti na hladnem in suhem mestu ter zaščiteno pred sončno svetlobo.

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.