CM krema Patisserie z bourbonsko vanilijo, 400g
Z uporabo CM kreme Patisserie ustvarite vanilijevo kremo brez kuhanja. Lahko se uporablja kot polnilo za torte in peciva ali kot okrasitev peciva. Creme Patisserie je pekovsko in hladno stabilna krema z borbonsko vanilijo, vanilijevim strokom in polnomastnim MLEKOM. Okus kreme lahko dopolnite tako, da ji primešate stepeno smetano ali namesto vode uporabite sadni sok. Prav tako ji lahko dodate arome v pasti. Rok uporabe (Mindestens haltbar) je naveden na embalaži.
Navodila: 175g prahu Patisserie kreme zmešajte s 500ml vode. 3 minute mešajte na najvišji hitrosti.
Sestavine: sladkor, modificiran škrob, sladka SIROTKA v prahu, palmova maščoba, dekstroza, kokosova maščoba, glukozni sirup, škrob, POLNOMASTNO MLEKO V PRAHU, gostilo: E401 (natrjev alginat), E407 (karagenan), stabilizator: E450 (difosfat), E516 (kalcijev sulfat), E339 (natrijev fosfat), MLEČNI PROTEINI, sol, vanilijev strok v prahu, naravna aroma borbonske vanilije, barvilo: rastlinski ekstrakt. Lahko vsebuje sledi JAJC in ŽITARIC, KI VSEBUJEJO GLUTEN.
Proizvajalec je naveden na embalaži.
Uvoznik: Petras, Petra Šunko s.p., www.zapeko.si
Hranljive vrednosti na 100g: Energijska vrednost: 1723kJ/412kcal, maščobe: 7,3g, od tega nasičene: 5,2g, ogljikovi hidrati: 83g, od tega sladkorji: 54,39g, beljakovine: 2,2g, sol: 1,07g.