CM krema Patisserie z bourbonsko vanilijo, 400g

Šifra: 10880
Na zalogi, dostava 3-5 delovnih dni
Kratek opis:
S kremo Patisserie enostavno pripravite vanilijevo kremo brez kuhanja. To kremo lahko uporabite kot nadev za torte ali kot okras za sladice in pecivo.
							
Cena za kos z DDV:
4.80 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0.00 €
Količina:
Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

Z uporabo CM kreme Patisserie ustvarite vanilijevo kremo brez kuhanja. Lahko se uporablja kot polnilo za torte in peciva ali kot okrasitev peciva. Creme Patisserie je pekovsko in hladno stabilna krema z borbonsko vanilijo, vanilijevim strokom in polnomastnim MLEKOM. Okus kreme lahko dopolnite tako, da ji primešate stepeno smetano ali namesto vode uporabite sadni sok. Prav tako ji lahko dodate arome v pasti. Rok uporabe (Mindestens haltbar) je naveden na embalaži.
Navodila: 175g prahu Patisserie kreme zmešajte s 500ml vode. 3 minute mešajte na najvišji hitrosti.
Sestavine: sladkor, modificiran škrob, sladka SIROTKA v prahu, palmova maščoba, dekstroza, kokosova maščoba, glukozni sirup, škrob, POLNOMASTNO MLEKO V PRAHU, gostilo: E401 (natrjev alginat), E407 (karagenan), stabilizator: E450 (difosfat), E516 (kalcijev sulfat), E339 (natrijev fosfat), MLEČNI PROTEINI, sol, vanilijev strok v prahu, naravna aroma borbonske vanilije, barvilo: rastlinski ekstrakt. Lahko vsebuje sledi JAJC in ŽITARIC, KI VSEBUJEJO GLUTEN.
Proizvajalec je naveden na embalaži.
Uvoznik: Petras, Petra Šunko s.p., www.zapeko.si
Hranljive vrednosti na 100g: Energijska vrednost: 1723kJ/412kcal, maščobe: 7,3g, od tega nasičene: 5,2g, ogljikovi hidrati: 83g, od tega sladkorji: 54,39g, beljakovine: 2,2g, sol: 1,07g.

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.