BAM kakav v prahu, 500g

Šifra: 2052
Ni na zalogi. Pošljite povpraševanje
Kratek opis:
BAM kakav v prahu je kakav v prahu vrhunske kvalitete, 100% čist in brez dodatkov. Pripravljen je iz izbranih kakavovih zrn najboljše kvalitete. Je tople, rdeče-rjave barve in je nepogrešljiv dodatek pri pripravi sladic. BAM kakav v prahu se odlično obnese pri pripravi testa za piškote. Z njim lahko pripravimo mlečne pijače. Vedno pogosteje pa se BAM kakav v prahu uporablja tudi pri pripravi biskvitnih podlog za torte. Poleg skoraj glavnega pripomočka za izdelavo sladic se uporablja tudi pri dekoraciji tort, piškotov, sladoleda ali dekoraciji drugih sladic. Kakav v prahu je BREZ glutena.
Cena za kos z DDV:
13.90 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13.90 €

Ni na zalogi

Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

BAM kakav v prahu (500g) ima toplo, rdeče-rjave barvo in prijeten čokoladen okus. Osnovo kakava tvorijo kakavova zrna iz Zahodne Afrike, dodaten okus in začimbo pa mu dajo zrna iz ostalih predelov Afrike, Azije in Južne Amerike. Zelo fina tekstura omogoča preprosto vmešanje. Idealen je za pripravo biskvitov, kolačev, sladoledov in drugih sladic. BAM kakav v prahu se odlično obnese tudi pri pripravi testa za piškote. Vedno pogosteje pa je BAM kakav v prahu nepogrešljiva sestavina pri pripravi biskvitnih podlag za torte. Skupaj z BAM lešnikovim namazom in vanilijevo pasto pa lahko ustvari slavno in okusno Kinder bueno torto. Poleg skoraj glavnega pripomočka za izdelavo sladic se uporablja tudi pri dekoraciji tort, piškotov, sladoleda ali dekoraciji drugih sladic. Kakav v prahu je BREZ glutena.

Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Sestavine: Kakav v prahu, sredstvo za uravnavanje kislosti E 501i.

Kakav v prahu shranjujemo pri temperaturi med 15º in 20ºC, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25ºC, prav tako kakav naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju kakava v prahu v hladilniku.

Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost: 1607kJ/384kcal
Maščobe: 23,0g; od tega nasičene: 13,8g
Ogljikovi hidrati: 8,8g; od tega sladkorji: 0,4g
Prehranske vlaknine: 29,0g
Beljakovine: 18,9g
Sol: 0,04g

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.