BAM bela čokolada, 250g

Šifra: 2174
Ni na zalogi. Pošljite povpraševanje
Kratek opis:
BAM Bela čokolada je zaradi svojega izredno kremastegain mlečnega okusa zelo uporabna v kulinariki. Končnemu izdelku da sladek okus ter lep, bel izlged. Zaradi tega je idealna za vlivanje, pripravo pralinejev, krem ali mousse-ov. Priročno manjše pakiranje čokoladnih kapljic je primerno za takrat, ko za pripravo recepta potrebujete manj čokolade ali pa jo želite vzeti s sabo na pot. BAM bele čokoladne kapljice vas lahko spremljajo tudi v službo, saj se odlično podajo k sadnim in drugim malicam. Čokolada je BREZ glutena.
Cena za kos z DDV:
5.50 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5.50 €

Ni na zalogi

Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

BAM Bela čokolada (250g) vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z belo čokolado. Idealna je tako za vlivanje tablic, pralinejev in za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov ter drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za pripravo čokoladnih dekoracij. Priročno manjše pakiranjeje ko nalašč za takrat, ko za pripravo sladic potrebujete manj čokolade ali pa jo želite s sabo vzeti na pot. Oblikovana je v manjše čokoladne kapljice, ki omogočajo enakomerno in enostavno topljenje. Čokolada vsebuje pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega okusa po mleku.

Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Sestavine: Sladkor, kakavovo maslo, POLNOMASTNO MLEKO V PRAHU, emulgator: SOJIN LECITIN, aroma vanilije.

Kakavovi deli najmanj 29,8%, najmanj 22,8% mlečnih delov, 6,3% mlečne mačobe.

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15º in 20ºC, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25ºC , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.