Mirror glaze, 250g

Šifra:
Na zalogi, dostava 3-5 delovnih dni
Kratek opis:
Mirror glaze t.i. zrcalna glazura za kremne torte, ki tvori zelo tanko, odsevno površino na majhnih kolačkih in velikih tortah.
Cena za kos z DDV:
4,50 
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 4,50 €
Količina:
Potrebujete večjo količino izdelkov?
Pošljite povpraševanje
Nagrajujemo zvestobo! Ob nakupu v naši spletni trgovini vam vsakih 10€ nakupa vrnemo v obliki točk, ki jih lahko koristite pri naslednjem nakupu! Zanima me več!

Mirror glaze je t.i. zrcalna galzura za kremne torte. Mirror glaze tvori zelo tanko, odsevno površino na majhnih kolačkih in velikih tortah. Pustite domišljiji prosto pot in s prelivanjem različnih barv ustvarite čudovite vzorce v vidzu marmorja. Glazura je pakirana v skodelici, ki je primerna za uporabo v mikrovalovni pečici. Vsebina posodice, 260 g, zadostuje za okroglo torto s premerom 25 cm in višine 5 cm. Uporaba: Mirror Glaze segrevajte v vodni kopeli ali v mikrovalovni pečici 20-30 sekung pri nizki moči. Mešamo dokler se masa popolnoma ne utekočini. Ko se masa ohladi na pribl. 27-28°C, jo prelijemo po zamrznjeni kremni torti, dokler ne nastane zaprta plast. Odvečni material se lahko ponovno uporabi. Sestavine: voda, sladkor, glukozni sirup, hidrogenirana rastlinska maščoba (palmova jedrca), polnomastno mleko v prahu, sladka sirotka v prahu, olje (sončnično), želatina, barvilo: E ​​133; Citronska kislina, izvleček burbonske vanilije, emulgator: lecitin iz oljne ogrščice, kalijev sorbat.

Rok uporabe:

Rumena – konec maja 2024

Modra – konec maja 2024

Vijolična – konec junija 2024

Zelena – konec maja 2024

Črna – konec maja 2024

Rdeča – konec maja 2024

Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen
Za oddajo mnenja je potrebno biti prijavljen!
Ocena izdelka

0

* na podlagi 0 ocen

Podobni izdelki

Naši kupci pogosto izberejo tudi te izdelke.